Belastingadvies en administratiekantoor J.H. Wijma
Home
Welkom
Ondernemers
Particulieren
Starters
Tarieven
Contact
Links

Welkom

Welkom op de site van Belastingadvies- en administratiekantoor Wijma v.o.f. in Sauwerd. Wij zijn gestart op 1 september 2010.

Tot die tijd was eigenaar Jan Henk Wijma ruim 25 jaar in loondienst bij de Belastingdienst in Groningen.

In die periode heeft hij diverse praktijkgerichte opleidingen gevolgd, zoals de controleursopleiding (oude stijl), Edp-auditopleiding en de opleiding voor opsporingsambtenaar. Daarnaast heeft hij een accountantsopleiding gevolgd en afgerond.

Vanaf 1 april 2013 is ook Mike Wijma werkzaam in het bedrijf. Na het stoppen met zijn studie economie is hij nu opgenomen als mede-vennoot en via een leer-werktraject krijgt hij de kneepjes van het vak onder de knie. 

Wij kunnen u deskundig terzijde staan op het gebied van financiële administratie, loonadministratie, het verzorgen van de jaarrekening, alle belastingaangiften, fiscaal en financieel advies en zaken op het gebied van strafrecht en strafvordering (fiscaal en economisch)

Doordat wij kantoor aan huis houden, hanteren wij verrassend scherpe tarieven en daarnaast een korting voor startende ondernemers.

Wij gaan voor een beheersbaar werkpakket, waardoor we tijd en aandacht kunnen besteden aan het werk en aan de cliënt. 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem contact op met Jan Henk Wijma, hij helpt u graag verder en kan met u een afspraak maken voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. 

 

 

Wijma Belastingadviseurs | info@jhwijma.nl